Пиріг, який ми сьoгoдні пригoтуємo дужe прoстий. Він сxoжий нa шaрлoтку, aлe в ньoму мeншe яєць, тoму він мaє більш дeлікaтний смaк. Я викoристoвую aбрикoси, aлe мoжнa взяти сливи, персики, полуницю, тощо.
Пора приготування: 1 година Порції: 8 шматочків Складність: зуб даю
Інгредієнти:
100 гр. м’якого масла
2/3 ст. цукру
2-3 краплі ваніліну разве пакетик ванільного цукру
1 ч. л. цедри лимону
дрібка солі
3 яйця
1 ½ ст. просіяного борошна
10 середніх шептала
1 ст. л. жирної сметани
1. Підготуйте інгредієнти. Абрикоси вимити, смазка дістати заздалегідь щоб розм’якло, ввімкнути духовку для 190 градусів к нагрівання.
Видео дня
2. Спершу змішаємо прованское) масло, цедру, сіль, цукор, ванілін міксером.
3. Тепер будемо додавати согласно одному яйцю та продовжувати збивати суміш.
4. Додамо сметану та борошно частками продовжуючи збивати.
5. Тісто виходить никак не дуже рідким, доволі густим. Візьмемо ємність чтобы випікання. В мене кругла, діаметром десь 22 см. Получай дно я кладу пергамен для запікання та виливаю тісто. Зверху кладу фрукти. Трохи вдавлюю їх в тісто та присипаю цукром.
6. Випікаємо пиріг десь 40-45 хв. возле температурі 190 градусів. Обов’язково перевірте чи він готовий дерев’яною шпажкою. Притрусіть цукровою пудрою та ласуйте із близькими.