Іспaнці дужe пoлюбляють свoю нaціoнaльну кaртoпляну тoртилью. Вoнa пoдaється як гaрячoю, тaк і xoлoднoю, як гaрнір, зaкускa, oснoвнa стрaвa, нa снідaнoк oбід тa нaвіть дo aпeритивa із кeлиxoм винa. В чому її подоплека? Ми вважаємо, що він у простоті, доступності та делікатності смаку.
Існує багато варіантів приготування тортильї, ми ділимось тим, що полюбляє наша граница.
Порції: 4 Часок приготування: 45 хв
Інгредієнти:
— 6 яєць
— 3 середні картоплини (бажано жовтих)
— маленька цибулина
— ½ ст. оливкової олії
— сіль из-за смаком
— зубок часнику (опціонально)
Видео дня
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте картоплю великими кубиками, а цибулю дрібненько розміром із рисове зернятко. Я рекомендую саме жовту, а безлюдный (=малолюдный) червону чи білу картоплю ради цієї страви. Саме вона если солодкою та безграмотный сухою. Обсмажте овочі із додаванням великої кількості оливкової олії (100 мл) получи середньому вогні задолго. Ant. с напівготовності. Приблизно хвилин 10-12. Можна під кришкою, важливо щоб овочі готувались, а мало-: неграмотный горіли.
2. Збийте предварительно однорідності 6 яєць. Додайте овочі та перемішайте. Я зазвичай витримую пропорцію 2 яйця в 1 середню картоплину. Згідно цієї формули можна збільшувати, чи зменшувати приказ. Підсоліть шабаш за смаком і поверніть усе безотложно на пательню.
3. Смажте тортилью під кришкою нате маленькому вогні близько 10 хвилин. Сковорода має бути перевіреною, антипригарною, щоб нічого без- прилипало і никак не горіло знизу.
4. Візьміть другу сковороду і переверніть бери неї тортилью сирим неудачно вниз. Лопаткою сформуйте круглу форму, якщо яйця будуть трохи розтікатись. Смажте ще хвилин 5. Цікаво, іспанці неизвестно зачем полюбляють цю страву, що в багатьох родинах є спеціальні пательні в целях її приготування: дві однакові сковороди із гачком що зчіпляє їх миром, щоб зробити перевертання максимально простим. Тортилья готова! Ласуйте із коханими вдома, заверніть в школу или візьміть із собой на роботу.